Gastvrijheid met Plezier

Komt gastvrijheid voort uit plezier of komt plezier voort uit de beleving van echte gastvrijheid?

Welke invloeden hebben deze twee op elkaar? En op welke manier kunnen we deze nog verder stimuleren? Het begint vaak bij de vraag wat jij en ik verstaan onder gastvrijheid, en wat wij verstaan onder plezier.

Iedereen wil plezier, liefst elke dag. Iedereen wenst ook ontvangen te worden naar zijn verwachtingen. Allemaal volkomen logisch. Maar hoe komen we nu van een individueel verwachtings- en gedachtepatroon naar de beleving zoals we deze werkelijk hebben bedoeld? Hoe zorgen we ervoor dat we bij elk (nieuw) contact een nieuwe ambassadeur ‘winnen’ voor onze dienstverlening? Dat mensen hun plezierige ervaring met jou als ‘fans’ gaan delen met andere mensen?

In de sessies voor Gastvrijheid met Plezier koppelen we jou als uniek mens aan de beleving die jij kan geven aan elk ander uniek mens. Bekeken vanuit jou als hoofdrolspeler (én regisseur) naar de andere (hoofd)rollen. Gefilmd met het script van een bestseller kijken we naar jouw organisatie, jouw omgeving en jouw gasten/klanten.

Vanuit leiderschap en vanuit het plezier van elke dag ervaar je hoe je jezelf een nieuwe mindset en nieuwe patronen eigen kan maken. Geen trucjes, maar doen vanuit overtuiging om er zelf ook plezier in te hebben!

Gastvrijheid is niet alleen een onderwerp in de horeca en dienstverlening. Overal waar we met elkaar in contact komen is gastvrijheid een hulpmiddel om het elkaar elke dag iets plezieriger te maken! Doe je mee?

Voor
Management en/of uitvoerend team in horeca en dienstverlening (ruime zin)

Kernwaarde Plezier kan dit programma aanbieden in de volgende vormen:
- workshop (dagdeel of dag)
– training van 2 dagen
– lezing
– instant-inspiratie sessie

Maatwerk: uw praktijk, mensen en mogelijkheden vormen de basis van ons programma.

 

Meer informatie? Klik hier.

Terug naar overzicht.