Welkom!

Welkom! Fijn dat je even een kijkje neemt. Met veel plezier stel ik je voor aan Kernwaarde Plezier, onze nieuwe onderneming die is geboren aan de hand van de ervaringen die ik opdeed met het maatschappelijke ‘Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP)’.

Kernwaarde Plezier begeleidt ondernemers, organisaties en samenwerkingsverbanden naar meer zakelijk, maatschappelijk en duurzaam rendement, door plezier als bewustzijn te verankeren in mens, strategie en dagelijkse praktijk. Kernwaarde Plezier werkt samen met directie, management en medewerkers van bedrijven, branche-organisaties, overheidsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen.

We zijn ervan overtuigd dat plezier verbindt, energie geeft, rendement brengt en dingen in beweging zet. Plezier is wat mensen en organisaties generiek nodig hebben om persoonlijk en maatschappelijk relevant en succesvol te zijn, en te blijven. We ervaren dat dagelijks, onder andere uit de massale respons van de ruim 58.000 leden van de community Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP), de grootste Nederlandse LinkedIn-groep.

De tijdgeest roept om een andere koers, meer mensgericht en relevant. Binnen organisaties wordt veel te weinig gebruik gemaakt van de energie, verbinding en deling die plezier als bewustzijn met zich mee kan brengen. Dit is een enorme potentiële bron voor zinvolle ontwikkeling. Hetzelfde geldt voor maatschappij en bestuur. Deze nieuwe koers is onze missie, en ons plezier.

Kernwaarde Plezier werkt met een team van specialisten op het gebied van organisatie-advies, training, coaching, marketing en communicatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale innovatie.

Ik kijk er naar uit om samen met dit team iets voor jouw organisatie te kunnen betekenen,  en maak daarvoor graag een afspraak. Je kunt me altijd bellen of mailen, meer informatie vind je ook op onze website. Ik ben benieuwd naar je reactie en wens je nog een mooie dag.

Oh ja, doorsturen aan mensen/organisaties die het in jouw optiek kunnen gebruiken? Graag!

Met plezier en tot ziens,

Michiel Drijber
06 20 706 777

Namens het team:
Gijs Dröge
Henk Handlogten
Frank Serraarens

Deel met plezier

No Comments Yet.

Reageer

Message