Wij zijn …

Kernwaarde Plezier wordt gedreven door professionals, met uiteenlopende ervaring en expertise. Allen opgegroeid binnen organisaties en doorontwikkeld als ondernemer. We hebben elkaar gevonden in plezier, en de waarde die dit bewustzijn heeft in de ontwikkeling die organisaties en maatschappij (kunnen) doormaken.

Michiel Drijber
Ik ben een geluksvogel, en heb de kans gekregen veel te leren van verschillende mensen, avonturen, ondernemingen, successen en flaters. Sinds mijn jeugd ben ik bezig met het ontwikkelen, slimmer, aantrekkelijker en leuker maken van allerlei zaken die ik tegenkom. Waar mensen écht iets positiefs aan beleven staat daarin voor mij centraal. Jarenlange ervaring als ondernemer in de marketing-, communicatie-, en promotiebranche hebben mij gebracht wat ik nu met veel plezier kan delen met een ieder die plezier en succes wil hebben met wat hij/zij doet. Iedereen Elke Dag Plezier was de eerste stap, Kernwaarde Plezier brengt het in (de) praktijk. Samen met jou en je collega’s en andere belanghebbenden.

“Plezier is een keuze.”

Henk Handlogten
Ik ben Henk Handlogten, een geboren en getogen Tukker. Ik heb ‘veel’ met mensen. Komt ook omdat mijn ouders een eigen zaak hadden, waarin ik ben opgegroeid. Na mijn studie Electro-techniek ben ik bedrijfskunde gaan studeren. Dit paste bij mijn passie, ‘mens en organisatie’. In mijn dagelijks werk support ik als interim-manager en consultant ziekenhuizen, zorginstellingen en professionals in hun resultaatverbetering, veranderings- en ontwikkelingsprocessen.

“Plezier is elkaar zien staan.”

Gijs Dröge
Plezier is pas plezier als je het deelt, en daarin schuilt de rol van communicatie, mijn professie. Hoe je het deelt, met wie, wanneer en waarom, hoe vaak, hoe intens, dat zijn keuzes die je weloverwogen, en met overtuiging wil maken. Plezier op het werk, plezier in het werk, het komt in een organisatie niet vanzelf, maar dankzij een uitgekiende strategie met communicatie in een hoofdrol. Als u dat ook vindt, ga ik met heel veel plezier aan de slag!

“Plezier in het werk maakt het grote verschil en biedt
een ongekende potentie wanneer het wordt aangewakkerd.”